kamerarendszerek telepítése

budapesten és Pest megyében

Kamerarendszerek telepítése Budapesten és Pest megyében

Kamerarendszerek telepítése, biztonsági kamerák Budapesten és Pest megyében

A kamerarendszerek telepítése Budapesten és Pest megyében lehetőséget biztosít egy átlátható és biztonságos élethez. A biztonsági kamerák világában két alapvető platformot különböztetünk meg: AHD és IP kamerarendszereket.

A korábbi analóg AHD rendszerekben a videó jel analóg módon érkezik a központhoz (DVR), és itt zajlik annak digitális konvertálása, majd tárolása.

Az új generációs IP kamerák már önállóan digitalizálják a képet, ezt követően küldik a rögzítő központnak (NVR) tárolásra a kép és hang anyagot.

Az egyszerűbb megfigyeléshez, rögzítéshez még mindig elégséges lehet egy gazdaságosabban kivitelezhető AHD rendszer.

Biztonsági kamera típusok

Egy olyan kamerarendszer, amellyel hosszabb távra terveznek, ma már rendszerint IP alapú. A fejlődő igényeket is csak ez az új generációs technológia tudja kiszolgálni.

Ez utóbbinál (IP kamera) jellemző a magasabb felbontás, a jobb analitika, a korszerű képkorrekció.

A végtelen felhasználási terület egyre több funkcióval egészül ki, úgy mint élőkép megfigyelés helyben vagy távoli hozzáféréssel, képrögzítés, lejátszás akár távolról is.

Mozgásérzékelés, behatolás jelzés, vonalátlépés, éjjellátó funkciók, rendszámfelismerés - csak néhány péda a teljesség igénye nélkül.

Kivitel szerint csőkamera, dómkamera, rejtett kamera, vandál biztos kamera berendezések széles választéka elérhető, melyekből segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő konfigurációt.

Kamerarendszerek és biztonsági kamera típusok

lépjen kapcsolatba velünk!

© 2020 by Home ElectronX. Designed and SEO by: 

A weboldalt készítette és keresőoptimalizálta a Hyper Marketing Agency

+36 (70) 491-1150

home@electronx.hu

1147 Budapest

Czobor utca 100.

  • Home Electronx Facebook