kaputelefon rendszerek

Névtelen terv.png
Kaputelefon rendszerek kiépítése

Intercom megoldások az egyszerű berendezésektől a csúcstechnológiáig.

A belépő szint a kétirányú hang kommunikáció, jellemzően analóg eszközzel, A beszélgetési folyamat a kültéri hívógomb megnyomásával kezdődik, a bent tartózkodó személyek a beltéri egységen tudják fogadni a hívást. 

Ennek fejlettebb változata az úgynevezett video kaputelefon, mely a kültéri egységben integrált kamera segítségével élő videó képet közvetít a beltéri egység kijelzőjére, így a bent tartózkodók láthatják a hívó felet, illetve a kapu környezetét.

IP kaputelefonok

A legmodernebb rendszereket IP kaputelefonnak hívjuk, melyek nem csak a beltéri egységre közvetítik a kültériről indított hívást, hangot és video élőképet, de mindezt internet kapcsolat segítségével távoli eszközre is küldhetik. (Okostelefon, tablet, számítógép)

A felhasználó így otthonától távol is tudja fogadni a kültéri egységnél tartózkodó személy hívását, beszélhet vele, videón is látja, és ha elektromos nyitórendszerrel felszerelt kapuja van, akkor távolról kinyithatja azt.

 

Természetesen több kültéri (pl saroktelek esetén) illetve több beltéri egység (több lakórész esetén) is integrálható egy rendszerbe.

kaputelefonok.png

lépjen kapcsolatba velünk!

© 2020 by Home ElectronX. Designed and SEO by: 

A weboldalt készítette és keresőoptimalizálta a Hyper Marketing Agency

+36 (70) 491-1150

home@electronx.hu

1147 Budapest

Czobor utca 100.

  • Home Electronx Facebook