távvezérelt megoldások

Remote Control for Garage Door
Távvezérlés magasfokon

Távvezérlés mindaz, amikor egy eszközt bárhonnan, egy gombnyomással irányíthatunk.  Ez bárhonnan megoldható, ahol internet kapcsolat rendelkezésre áll, a kommunikáció egy biztonságos csatornán történik.

Ma már gyakran az okos otthon rendszerek egy fő része, viszont vannak kivételek, amikor különálló berendezések önállóan megvalósíthatják a távoli irányításhoz szükséges feltételeket.

A behatolásjelző biztonsági okokból különálló részegységként kódolt kapcsolattal érhető el távolról. Az IP kaputelefonok és a biztonsági kamerák beépített funkcióként tudnak ellátni bizonyos távoli elérésű feladatokat.

Távvezérelt rendszerek kiépítése

Az intelligens épületvezérlés részeként pedig szinte bármilyen elektromos eszközt lehet irányítani távolról, amely képes kapcsolódni ehhez a technológiához.

Kapcsolhatóak a világítások, az árnyékolás, a fűtés, hűtés, szellőzés; mozgatható egy kapu vagy indulhat egy médialejátszás, és persze még számos egyéb.

Ezek a távvezérelt rendszerek jellemzik a jelen és a jövő okos otthonjait. Ezen rendszer alap elemei és a megbízható, stabil hálózat biztosítáják a nem is olyan messzi jövőben az MI hatékony felhasználását akár otthonunk irányítására és biztonságossá tételére.

lépjen kapcsolatba velünk!

© 2020 by Home ElectronX. Designed and SEO by: 

A weboldalt készítette és keresőoptimalizálta a Hyper Marketing Agency

+36 (70) 491-1150

home@electronx.hu

1147 Budapest

Czobor utca 100.

  • Home Electronx Facebook