Villanyszerelés budapest 

Villanyszerelő pest megye

villanyszerelés Budapesten és Pest megyében

Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében professzionális megoldásokkal

Villanyszerelés Budapest városában és környékén, ahol Ön csak az igényeit mondja el, és többet kap a vártnál. Prémium minőségű high-tech megoldásainkat magasan képzett szakemberek gondos, precíz munkájával párosítva kifinomult igényeket kielégítő munkát végzünk.

 

Lakossági és ipari környezetben vállalunk:

  • - Villanyszerelést új építésnél, felújításnál és bővítéskor.

  • - Elektromos hálózatok kiépítését.

  • - Gépek beüzemelését.

 

Ne az ár döntsön! Tudjuk, hogy kaphat nálunk olcsóbb és drágább ajánlatokat is. Ezek összehasonlításakor Ön nehéz helyzetben van, ha nem tudja mi alapján ítélje meg a lehetőségeit az áron kívül.

Elektromos rendszerek professzionális kivitelben

Az általunk készített elektromos hálózatok, villanyszerelés munkák csak egy vele megegyező paraméterekkel rendelkező ajánlattal hasonlítható össze, melyben számtalan tényező változhat, ezekből csak néhány példa:
 

• Megfelelő keresztmetszettel épül ki a betáplálás, azaz a mért fővezeték.

• A főáramkörök vezetékezése is megfelelő a terhelés, a biztosítás, és a feszültséges jellemzői szerint.

• Az áramkörök száma kielégítő mennyiségű.

• A túlfeszültség levezetés védelme megoldott minimum a főelosztóban.

• Az életvédelem legalább 1 ÁVK-val (áram védő kapcsoló) van megoldva. Ez másnéven a Fi-relé védelem, mely optimális esetben több csoport Fi-relé védelemből áll.

• A felhasznált védelmi és felügyeleti eszközök szakkereskedésből származó, első osztályú, minősített berendezések, melyek új (nem bontott) minőségben kerülnek beszerelésre.

• Az anyagok a vezető gyártók termékei, melyek már bizonyítottak. Erre néhány példa: Eaton, Schneider, Gewiss, Obo Bettermann, Hager, Finder, Legrand. 

elektromos rendszerek kivitelezése Budapesten és Pest megyében
Electrical Inspectors

Teljeskörű villanyszerelés

Ügyfeleink számára nem csak egy egyszerű villanyszerelési munkát nyújtunk, hanem egy olyan teljeskörű szolgáltatást, ahol a több, mint 2 évtizedes szakmai tapasztalatunkat nyújtjuk. Cégünk folyamatosan követi a technikai vívmányok alakulását és a villamossági hálózatok fejlődését. Továbbá szakembereink éves szinten áteső képzései biztosítják a legmodernebb és legbiztonságosabb elektromos megoldások használatát. Önnek nincs más teendője csak megbízni csapatunkat és hátradőlve élvezni, hogy a lehető legjobb anyagokat és technológiát alkalmazzuk leendő vagy meglévő otthonában. Legyen szó akár családi házról, társas házról, iroda és ipari épületről vagy egy komplett lakóparkról cégünk professzionális módon látja el feladatait határidőre, precízen.

Teljes villamossági tanácsadást és tervezést vállalunk, biztosítjuk a szükséges minősítéseket és engedélyeket. Ez több, mint egy egyszerű villanyszerelés Budapest városában és környékén.

lépjen kapcsolatba velünk!

© 2020 by Home ElectronX. Designed and SEO by: 

A weboldalt készítette és keresőoptimalizálta a Hyper Marketing Agency

+36 (70) 491-1150

home@electronx.hu

1147 Budapest

Czobor utca 100.

  • Home Electronx Facebook